onsdag 16. juni 2010

Litt oppdateringar

Det har blitt ei stund sidan sist eg skreiv noko, men mykje har likevel skjedd! Her er bilde av taket, ferdig tekka med papp og med kantborda i kebony på plass! For dei med eit trena auge så ser ein allereie no forskjellen på det bordet som har stått i sola ei vekes tid og på det øvre som vart montert i dag.

Her ser ein godt vindua vestover som er sett i. Antrasittgrå alu-vindu i lys grå bewi. Vi lurer litt på kva vi skal kle bewien med, men hallar litt mot cembrit-plater... Erfaringar anyone?

Det fremste vinduet blir over senga vår, det bakre er gå-inn-garderobe-vindu :)

Inne er det for tida det komplette kaos. Vi har rive ned nesten alle innvendige veggar, men har ikkje plass til å stable unna eignelutane. Jammen bra eg har ferie frå fredag :-)))

Her er "utsikta" inn i nyedelen av huset. Dei to vindua som tidlegare var nemnt ser ein på endeveggen. Det liggande på bakveggen blir over badekaret på nyebadet. Det andre blir på gjesterom/kontoret.

Vi håpar på å kunne rydde heilt opp i denne delen no, gjere klart for rørleggjarane, og etter kvart kunne støype finplate som kan tørke i ferien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar